12 maj 2010

Usch, just nu har jag en rejäl huvudvärk som är acceptabel om jag sitter still ett tag och gör sig rejält påminnd om jag skulle resa mig upp för att vandra tre meter.
Jag har haft den sen igår och jag kunde inte sova i natt på grund av den.
Sånt gillar vi inte.

Dessutom har jag fortfarande inget sommarjobb, och jag börjar gå under just för det. Däremot har kanske boendefrågan löst sig. Dock lär ni se mig mindre än någonsin då jag antagligen kommer hänga mycket i stenkyrka hos Olle och Gustav då de hittat ett place där.

Jaja, det blir nog bra det här ändå. Får väl se om man hittar ett jobb i stenkyrka kanske? Dom verkar ha mer stuff där än jag någonsin kunnat ana.


nu blir det käk,

Over and Out

11 maj 2010

Nu har jag haft en sån där lagom lång paus igen. Verkar bara skriva mycket när olle inte är hemma.
Well well, han har börjat jobba nu, men inte kommer jag vara ensam hemma för det inte! Tack vare kristihimmelfärds-saken så är vi lediga onsdag-söndag, eller ja, donner i alla fall.
Så jag skall följa med min söta pojkvän till fårö idag efter att han haft sin föreläsning på skolan.

Dessutom är en annan riktigt bra sak att det är SOOOOL ute! Efter flera gråa dagar i streck så är det äntligen sol. Thanks sky!

Nej nu skall jag nog läsa lite bloggar och sen kolla nyheter på nätet. Man måste ju hänga med lite ;D


Over and Out

3 maj 2010

Sitter nu i skolan.
Har intagit platsen mitt emot Sandra i utskrivarrummet där Malin vanligtvis brukar sitta. Rätt skönt att inte sitta bland de andra, hihi.
Inte för att jag har något emot någon i klassen på det sättet, men ibland vill man bara vara lite mer för sig själv.

Har gjort matteprov idag dessutom, jag kommer antagligen inte ens klara att få G på det så jag blir nog tvungen att göra det än en gång. Fan ta dom att mitt nationella prov jag gjorde bara försvann, tänk om jag klarade det?

Olle dessutom fyller år idag! Grattis till honom på 21-årsdagen :)
Min lilla sötnos som börjar bli gammal. Vet inte riktigt vad jag skall ge honom ännu, men jag har mina funderingar. Kan ju dessvärre inte skriva det här för det finns 1% chans att han skulle få för sig att sitta och läsa.
Ja jag vet att siffran är liten, men tror inte han läst min blogg mer än de gånger när han har satt sig bredvid mig när jag skrivit och jag stängt ner rutan efter att han bara läst några få rader.


Jaja, nu skall jag väl fortsätta att ha tråkigt på internet eftersom skolans datorer inte har maplestory. blä


Over and Out