4 februari 2011

Ibland är det lite fint att vara suddig. För övrigt måste jag påminna mig själv om att ta bort datumstämpelinställningen i kameran. Gillar den gör jag, men den känns lite i vägen.

Jag har dessutom påbörjat min månad som kandidat för att sedan förhoppningsvis bli en LÄSkm:are. För er som undrar vad det står för så står det för "lärarstudenternas klubbmästeri". Hittils har vi haft tre träffar. En infomiddag, en lekträff, och ännu en lekträff följd av utgång på campusområdet.
Dessa tre dagar har varit enormt underhållande och mina två nya pappor (faddrar) har tagit väl hand om oss barn (kandidater, mestadels mig och sonia).

Jag känner dock att jag behöver besök av den där plugglusten i helgen eftersom Olof kommer till Stockholm nästa fredag och jag vill helst bli klar med min examination innan dess. Hade känts bäst liksom, eftersom det är väldigt många träffar med papporna nästa vecka, plus skola och som sagt pojkvänsträff.
Egentligen vill jag nog bara att min pojkvän skall komma till stockholm och vara här hela veckan och sen att jag struntar i allt det andra. Men det vet både jag och han att det inte går.


Nu blir det ett försök till en ny serie vid namn Sons of Anarchy som Avid och Dunken snackade lite om igår. Den lät bra så skall se om den är någonting att ha. Måste ha någonting nytt att kolla på eftersom det aldrig läggs upp några nya avsnitt nu för tiden. ^^

Over and Out