16 juli 2010

Lika varmt idag som alla andra dagar. Enda märkbara skillnaden här hemma är att jag kan sitta inomhus utan att svettas ihjäl idag. :)
Funderar på att gå ut för att sola igen. Var ute en stund förut men det var så varmt så jag vågade inte vara ute för länge. Inte roligt att vara bränd ju.

Hoppas också älsklingen kommer förbi idag och pussar lite på mig efter/innan jobbet. Saknar honom way too much, trots att jag träffade honom senast igår.
Antar att jag fortfarande är en sucker och älskar honom lika mycket som när vi träffades. Hm.
Jag och han har ju faktiskt varit tillsammans ett tag nu. Hela 15 månader och 16 dagar (to be precise). Its freakin' awesome I say!

15 juli 2010


HÄÄÄÄÄR! nu gick det, och jag vågar inte riktigt nämna varför det inte gick från början :S pinsamt ju...
Ser ni skillnaden? Och ser ni hur snygg jag var på studenten? :):):)
något är jättekonstigt just nu.. kan inte lägga upp någon bild alls :S
blogspot suger verkligen :(
Lite rolig grej jag insåg nyss är att mitt hår växer otroligt snabbt på otroligt kort tid. Denna bild är tagen i slutet av juni förra året, där jag pratar med farmor och hennes två systrar.

12 juli 2010

jäklar vad jag känner för en dusch/ett bad just nu. Så äckligt varmt utomhus, och nästan lika varmt inomhus.
Antar att man skall ta till vara på det goda vädret medan man kan, men usch vad jag börjar tröttna!

Förresten är lickershamn väldigt fint och en otroligt bra badplats. Lite småkallt eftersom det är frånlandsvind, men vattnet är klart och jättefint. :):)

11 juli 2010

sommar 2010

det är ju meningen att man skall vara lycklig och bekymmerslös när det är sommar. Det underbara vädret skall lätta bördan på ens axlar, släppa på trycket i bröstet. Istället inser jag hur oerhört mycket lyckligare jag var i våras trots att jag hade ångest över hur allt skulle lösa sig på sommaren.

Och.. det har ju faktiskt löst sig, ganska snabbt gjorde det det. Men jag mår inte bra så som jag har det nu. Jag måste ha min pojkvän nära mig för att sova bra på nätterna. Sover bättre på en trång madrass bredvid honom än i en stor rymlig säng.
Jag känner mig ensam, lite bortglömd. Trots att jag har träffat fler olika människor jag tycker bra om denna sommar än jag gjorde på hela förra. Allt är verkligen så annorlunda.
Det är någonting starkare än en ångvält som pressar ner mina axlar, någon starkare än den vassaste kniv som gör rispor inuti mig.
Jag vill bara bli av med det här.



Jag vill inte ha sommar längre...



Jag tar hellre stegen mot ett okänt stockholm, en grå höst, kanske något annat visby, allt annat än ha kvar det här.

1 juli 2010

Nu har jag tagit mig orken till att skriva ett inlägg igen, och vad skall jag skriva om? INGEN aning.

I alla fall, himlen börjar klarna upp så funderar på att gå ut och sola en stund. Är väl inte direkt brun ännu samtidigt som den färgen jag har nu hade jag i slutet av förra sommaren. sjukt det där...

Imorgon blir det dessutom tredje utgången på mindre än en vecka. Egentligen var det bara planerat att bli jag och Elin men nu är vi väl kanske upp emot 7-8st som skall göra stan osäker. hihi
Den här veckan som gått har i alla fall varit trevlig, träffat underbara människor, och haft det allmänt bra. Idag skall jag dessutom kanske söka ett jobb. Om jag nu hittar mitt usb :(

Som ni märker så har jag inte speciellt roliga saker att skriva om. Funderar på att kanske lägga ut mer bilder så den blir lite roligare den här bloggen. Nackdelen med det är bara att jag är så jäkla kass på att ta bilder. :(


Over and Out