28 april 2010

Sitter och lyssnar på johnossis nya för första gången.
De gjorde precis som the killers och satsade på en helomvändning i musikstilen. Jag vet faktiskt inte om jag gillar det eller inte, just nu blev jag bara trött av musiken. Fast det har nog att göra med för lite sömn :P

Åkte dessutom till skolan idag för att få hjälp med Marie i matten, vi har bestämt också att jag skall göra mitt sista matte B-prov på måndag som innehåller frågor om andragradsekvationer och funktioner. Får hoppas att jag klarar det den här gången. Men det kändes riktigt bra idag och jag förstod äntligen det jag inte förstått tidigare. :)
Jag var även hemma hos Maria i Othem efter skolan för att vara "modell" i hennes förra balklänningar. (Y) Fick te och kakor, mysmys :)


Nej nu skall jag busa lite med min pojkvän som ligger och myser med huvudet i mitt knä :):)


Over and Out

25 april 2010

MapleStory är ett praktexempel på varför jag inte får lov att ha tillgång till att spela spel på datorn.
Så fort jag startar upp den, kollar det jag ska, så drar jag igång och spelar. Jag har spelat kanske 6 timmar idag, och 8 timmars vaken tid. Det känns inte bra?
Tur att det är skola imorgon i alla fall, då får jag en paus under dagen åtminstone.

Snart dessutom lär jag få veta om jag vann budgivningen på tradera. Hade varit perfekt om så vore. Sen imorgon skall jag kolla en sista gång på stan efter väska och bh, sedan får jag pengar, och sedan kan jag köpa det :D
Helt underbart <3


Jag vet att jag är lite töntig, men jag har ingenting annat att tänka på så då blir det lätt såhär.

Over and Out

24 april 2010

Det har blivit så att jag skriver här allt oftare nu för tiden, en del av det har nog att göra med att jag tar en paus från facebook och maplestory ibland, ehehe.
Just nu kan jag inte ens öppna upp facebooks startsida, alla andra sidor jag provat öppnar webbläsaren upp men inte facebooks. Detta gör mig väldigt ledsen då jag gärna ville se bilderna på min syster och gärna ville se vad de nya händelserna innehåller.
Okej då, jag lyckades faktiskt komma in på facebook 2 gånger, första gången dog det efter första tryckningen, andra gången var texten om att webbläsaren inte kunde öppna sidan uppe och jag gjorde annat, helt plötsligt dyker facebook upp, sen dog även det efter att jag tryckte på en länk.

Detta gör mig inte glad. :(


Jaja, ska i allafall kanske till effes ikväll om jag nu orkar. Kan inte heller kolla vad Jonas skrivit till mig eftersom facebook inte fungerar.
bajs


Over and Out
Jag vaknade kvart i tio i morse och satte mig vid datorn direkt efter, och jag har alltså sedan kvart i tio suttit och spelat maplestory.
Det där spelet alltså...
Men det är roligt, fick min första buddy, lärde mig hur man hittar folk på kartan, lärde mig att komma ihåg bättre att restora mitt hp och mp innan det tar slut. Ja, lärorik spel indeed. Borde snart vara i level 25 också så jag kan göra lite nya quests.

Nu när jag läser detta inser jag vilken datanörd jag blivit :(
Nej! Magen kurrar, dags för lite mat innan jag skall till bageriet för att fika :)


Over and Out
Jag sitter nu här nyligen hemkommen från en rolig utekväll. Jag är inte sömnig för 5 öre och tänkte därför skriva ett inlägg.

Vad det skall handla om vet jag faktiskt inte. Vanligtvis brukar jag ha en aning om vad jag skriver för de brukar handla om något jag tänkt extra mycket på under dagen.



I alla fall var det en rolig kväll med Maria, Sandra, Jennifer, Nino, och Ninos kompis Simon. Hemkommen ca 02.15 och som sagt, försökte lägga mig i sängen men kände ingen som helst trötthet. Inte heller känner jag mig onykter.

Så det går.





Skall sätta mig och spela maple story nu, ett hett tips för er som gillar spel där man får uppdrag hela tiden. Väldigt roligt :)





Over and Out

23 april 2010

Ja nu sitter jag här igen, dock med ett leende på läpparna trots misären över att pojkvännen befinner sig ett par sjömil ifrån.
Jag är även förundrad över hur otroligt tråkigt jag måste ha det som blir lycklig över att jag var smart nog att komma på idén att söka drivrutiner till min touchpad. Och ännu lyckligare var jag över att dom fanns till windows 7 och nu fungerar scrollen på touchpaden alldeles utomordentligt.
Kan det bli bättre?
haha, nej jag ger upp. Måste allvarligt talat skaffa mig en hobby. Då menar jag mer än att glo på tråkiga facebook eller spela maple story. hmhm, idé någon?


I alla fall var jag och fönstershoppade lite strax efter skolan. Jag hittade äntligen det jag letat efter till studenten, en svart väska och en vit axenbandslös bh. Go Jenny! Egentligen hittade jag en jättefin svart spetsbolero också som jag hade velat ha om den inte var för stor. Dom hade ingen i s/m :( Dessutom hade jag nog velat ha den i vitt. Blir alldeles för mycket svart annars.
Tror dessutom jag skall springa ner på stan en stund imorgon för att köpa dom där jättefina blommiga leggingsen som finns på bikbok.
Känns konstigt att jag gillar dom, jag har aldrig varit ett uns intresserad av blommiga kläder tidigare. Well well, people change. Tur är väl det :)

En annan rolig händelse som kommer upp är att jag antagligen skall ta en fika med en före detta lärare som jag saknat väldigt mycket, roligt skall det bli. :)
Mindre roligt dock är att en annan lärare kommer infinna sig på munken ikväll = man kanske stöter på honom på väg ner. Ajaj.


Nu skall jag hitta på något att göra ikväll!

Over and Out

22 april 2010

Jaha, då blev man ensam hemma hela helgen efter att pojkvännen spontanbestämt sig för att åka till Stockholm och visitera båda bröderna.

Vad jag gör en helg när jag är totalt ensam hemma och ingen vill komma hit är att jag alltid har dörren låst, aldrig går utanför dörren, sitter vid datorn, blir rädd för minsta lilla ljud, känner mig allmänt ensam.

That's to come this weekend. :(

Jaja, man kan inte alltid ha allting på topp. Han måste ju dessutom få träffa sina bröder utan att jag skall stoppa honom. Men jag vill verkligen inte vara ensam hemma, det är det värsta jag vet.

Antingen kan någon få komma och hälsa på mig och så kan vi ha en sån där löjlig kväll med en flaska vin eller något, eller så kan någon gärna få adoptera mig i helgen. Eller ja, varför inte bara ta en fika någonstans?



Jag är öppen för förslag!







Over and Out

21 april 2010

Norge norge norge. Ja, nu är det inte alls lika säkert att jag kommer dit längre. Trots det faktum att jag kanske har ett jobb på G.
Det som gör att jag antagligen inte kan åka dit är att jag måste ha pengar till ungefär 2 hyror för att kunna klara mig innan lönen skulle komma. Satan också.
Var får man ihop ca 8000 på bara ett väldigt kort litet tag som det är kvar tills det jag planerat att åka till norge? Jag får väl helt enkelt nöja mig med att bara åka och hälsa på syster där eller något. bajs

Det är inte heller säkert att jag pluggar i Karlstad i höst. Faktiskt så ändrade jag mitt första hands-val till en utbildning i Stockholm för att få vara nära pojken. Och ja, jag vet, man skall inte fästa sig vid varandra och flytta till ett ställe för att den andra skall det. Men nu är det mycket mer som ligger bakom detta plötsliga val än det må jag säga.


Jag har också kommit underfund med att jag älskar att kolla på kläder. De senaste dagarna har jag kollat på studentklänningar, studentskor osv osv, trots det att jag faktiskt har båda delarna :3 Det jag saknar nu är en svart halvstor axelremsväska och en röd, vit eller svart bolero. Någon som vet var jag kan hitta detta? Eller om någon helt enkelt har något liknande till salu? Hade varit helt utomordentligt underbart!


Sist av allt kan jag skriva att hade jag haft pengar så hade jag varit snygg och antagligen haft någon form av modeblogg.

Over and Out

14 april 2010

Det känns otroligt sorgligt när jag tänker på att min klass, just min klass, är en av de sista klasserna att ta studenten från Slite. Efter att vi försvinner så kommer all undervisning flyttas över till Klinte och då även eleverna.
Egentligen känner jag mig lättad över att jag slipper detta själv, samtidigt är det som jag är sorgsen över att jag aldrig kommer kunna åka tillbaka till Slite och kunna hälsa på gamla lärare, gå runt i skolans korridorer endast för att minnas alla stunder på skolan.
Jag kommer aldrig få den chansen.


Nu skall jag nog ut och sola en stund, sen efter det cykla ner till biblioteket för att lämna tillbaka låneboken jag haft sen februari och därefter låna någon bok från Jules Verne. Fortfarande inte bestämt mig för vilken. hm hm, förslag?



Over and Out

9 april 2010

Jag sitter ensam hemma nu medan Olle är på gymet. Eller, helt ensam är jag inte. Det är jag och min förkylning som sällskapar varandra. Gillar inte det där med att vissa förkylningar bara kommer över en natt utan någon som helst förvarning. Sen förväntar de sig att de skall få stanna kvar, pfff.
Tänkte nog skriva lite om lovet i korthet eftersom det snart är skola igen. Fast jag kom nu på att det inte har hänt någonting i stort sett. Jag och Olle har bara degat hela långa veckan. Hade nästan föredragit skola. ojoj.

Har tagit mig en funderare också över hur dessa bloggtjejer (och killar också för den delen) kan få så många besökare att de tjänar pengar på sina bloggar. Den skillnaden jag ser på deras bloggar, och mindre kända bloggar är.. ingen. Alla skriver på samma sätt, om samma saker. Bara löjligt att tjäna pengar på en sån grej. Visserligen skulle jag aldrig klaga på att håva in cash för att skriva ett inlägg någon gång om dagen.

8 april 2010

Nu har jag entligen en!
Eller inte bara en, utan TVÅ.
Och en väldigt fin partyklänning :) Min syster är sådär utomordentligt bra som ger mig och olle OnePieces och mig en klänning. Visst att jag inte fyller år förrän sista april men det gör ju ingenting, hihi ^^

Jag var sådär löjligt glad igår när vi hade fått paketet, satt otåligt på stan och väntade till klockan fyra, fast ibland kollade jag ju efter väskor i olika affärer, när jag fick hämta ut paketet. 3,4kg tungt var det. Det var definitivt de bästa 3,4kg jag burit på :)
Och ni som fortfarande inte vet vad en OnePiece är så kan ni kolla det på www.onepiece.no så skall ni nog bli lika löjliga som jag. ^^


Over and Out

3 april 2010

Känslomässigt och mentalt har jag ingen aning om var jag står någonstans just nu.
Jag lever i någon form av förvirring där jag lever och andas, men jag har ingen koll på vad som händer runt omkring.
Jag vill bara vara ensam, sova bort tiden. Umgås med mig själv. Trots det avskyr jag att vara ensam, känna mig ensam. Det är otroligt påfrestande då jag känner mig ensam bara jag sitter i samma rum som någon och den inte pratar med mig.
Det är nästan så att det är påfrestande bara att vara jag.

I alla fall så har jag mina bra stunder också, där jag sitter i min tysthet med en hop människor runt omkring mig. Dom stunderna är dom bästa utan tvekan.



Nu skall jag sitta och vänta till tisdag då jag förhoppningsvis får en jättefin klänning och en underbar mjukisdress. Mjau



Over and Out