28 december 2010

Julafton, juldagen och annandagen kunde aldrig varit bättre! Ni som har varit där jag har varit, och alla ni andra som gjorde dessa dagar och kvällar till dom bästa, ger jag många kramar till.
Är faktiskt lite roligt att gå ut på Gotland ändå. Träffade alla mina nära och kära vänner som jag saknar så mycket hela tiden i Stockholm, och självklart Lindas gamla barndomsvänner som jag också känt väldigt väl.
Jag är supernöjd.

Ikväll skall syster bjuda hela familjen på middag. Isola bella är restaurangen och det blir första gången jag äter middag där. Får se om man vågar beställa in vin till maten när pappa och gunilla sitter bredvid? hmmmm
Imorgon åker jag dock till Fårö för att ta det lugnt, byta julklappar med pojkvännen, träffa hans familj osv. Blir underbart!


Oh well, skall springa och ta på mig ett par strumpor och tofflor på mina frusna fötter, peppa inför ikväll och längta tills imorgon.
Puss

12 december 2010

Sitter helt själv hemma och kan inte undgå mina egna tankar. Det är så mycket jag borde göra och exakt lika mycket jag struntar i att göra. Speciellt skolarbete.
Jag läste dessutom om "bombningen" vid olof palmes gata. Att någon som inte ens var vid just den platsen vid det tillfället kan reagera så mycket och känna sig tacksam över att leva är förundrande. Det var precis så jag kände när jag läste. Hjärtat slog dubbla slag och jag kände mig mer levande än någonsin. Jag skulle alltid vilja ha den känslan i kroppen men tyvärr försvann den så fort jag slutat läsa.
Vissa saker är svåra att förklara antar jag.

Det är bara 24 dagar kvar tills jag kommer blöda liter med blod genom käften. Jag är så sjukt nervös och har tvingat Olle redan nu att han måste följa med mig och hålla mig i handen. Hoppas bara att han får följa med in. Dom har ju sagt att jag bara blir bedövad och inte nedsövd? Blir galen på det. Kommer ju inte kunna äta klokt på flera dagar efteråt, antagligen inte förrän stygnen tas bort. Undrar hur bra jag kan prata efteråt? hmmmm


I övrigt längtar jag inte till julafton, Punkt.

6 december 2010

Vet ej var jag skall börja så detta inlägg kommer antagligen bli väldigt ointressant och tråkigt.
Jag känner att det är dags att skriva av sig dock vet jag inte hur mycket jag kan skriva här.
Jag kan börja med att skriva att helgen var väldigt bra och jag tackar mina underbara vänner för det. Jag är så glad över att jag faktiskt bor i stockholm nu och ingen annan stans. Jag hör hemma här och har undermedvetet alltid känt av det. Det känns jävligt bra.
Jag börjar svagt tro på karma. Dock funderar jag över vad jag gjort som förtjänade möglig kyckling och ett avmagnetiserat bankkort? Kommer antagligen aldrig få veta..
För att inte tala om att jag aldrig kommer veta varför jag känner den där olyckliga känslan inom mig när jag tänker på gotland. Den där känslan som bara äter upp mig inombords.
Det finns inte en människa som kan älska mig lika mycket som han älskar mig, och finns ingen människa som någonsin kommer älska honom lika mycket som jag gör. Ändå gör det ont. Känns som om han inte är en del av mitt Stockholm. Och att han aldrig kommer bli det. Det gör ännu ondare även om jag försöker att undvika dom tankarna. Han har ju trots allt berättat att han funderar på, om han kan, att flytta till stockholm efter sommaren.

Kan ni ens tänka er att vara ifrån er bästa vän, eran livskamrat, eran älskare, erat allt? Och ja, jag vet att jag inte är ifrån honom hela tiden men natten till onsdag blir andra gången på två månader vilket är väldigt extremt i vårat fall. Vi har för fan bott ihop och jag saknar det sås jävla mycket. FUCK

Det här är det enda jag hatar med stockholm......

7 september 2010

Ja, nu känns det verkligen som det är ett rum jag bor i. Var på IKEA och inhandlade det där förbaskade skrivbordet som var slut sist, och även en byrå att förvara grejer i. Eftersom jag och Thomas åkte härifrån runt halv fem så tog det ett tag innan vi var hemma igen. Och ÄNNU längre tid innan det där jävla skrivbordet skulle bli ihopskruvat. Hårt arbete var det. Och jag som trodde det skulle vara lättare än byrån...
Jag hade väldigt fel kan jag ju säga!

Däremot tror jag att jag hade på känn precis hur stort allt skulle vara. För där jag hade tänkt att det skulle vara passade det PRECIS in med kanske en cm till godo. Snacka om tur! Annars hade jag nog kastat ut allt genom fönstret efter allt hårt jobb vi hade med att skruva ihop skiten. :)

Dessutom är det inte många dagar kvar innan jag beger mig neråt ön för att träffa Olof. Min älskade pojke <3 Känns jävligt bra må jag säga!

6 september 2010

missnöjd!

Jag är missnöjd, väldigt missnöjd.
Och miserabel.
Men egentligen inte av en jättedålig anledning, ja, oftast har jag faktiskt inga större anledningar these days mer än att jag saknar min pojke något så otroligt här i Huvudstaden.
Min lilla Olof, min älskade pojkvän som är nästan den enda som står ut med mig under en längre tid (ja han har ju stått ut i 1 1/2 år). Att han inte är här med mig gör ont inom mig. Försöker att unvika tankarna på det när jag är i skolan men det är inte med goda resultat. Om han ändå bara kommit in här...
Och ja, ibland får man vara nere. Vissa dagar mer än andra. Idag är en sådan dag som jag bara längtar efter att det skall bli fredag så att han kan ge mig ett leende jag kan ha fram till nästa gång vi kommer ses. Ja, för han kan sånt. Min pojke. Sen är han den enda som är kapabel till att ge mig så långa leenden. Det är därför han passar mig så bra.
Sen också för att han är en otroligt vacker människa med en otroligt vacker personlighet. Ja, han är verkligen den finaste jag mött, efter min Mor. Ja hon tog alla med storm med sin vackerhet och sitt goda hjärta. Olle är nästan där. Han har i alla fall tagit mig med storm. Aldrig vill jag förlora honom, min underbara pojke. Förlåt mig för en jättelång text om mina två stora saknader. Men ibland måste jag sakna, och än mer skriva vad jag saknar.
Flytten har gjort att jag fått börja om med bekantskaper och allt därtill. Är precis som alla de gånger jag bytt skola och man klivit in i ett klassrum där man inte känner någon än heller känner igen någon. Det har varit ett stort steg. Men jag räknas ju som vuxen nu och då skall man klara de stora stegen. Dock hade det varit jobbigare om jag inte haft Olof ett telefonsamtal bort. Han är min klippa

Ojojoj, förlåt igen! Nu skall jag fokusera på fältstudierna imorgon och försöka formulera ett par enkla men bra frågor. Ja, skolan kan faktiskt få mig på andra tankar och nu för tiden gillar jag faktiskt den.
Det känns bra på något sätt.

Nej nu är jag klar!
Hoppas ni orkade läsa detta.

4 september 2010

Stockholm!

Jag har börjat skolan, jag har flyttat, jag har lärt känna nya människor. Ja, det är väl det som hänt den senaste veckan då jag bott i Stockholm.

Det känns förvånansvärt bra trots det att jag verkligen saknar Olof något så otroligt mycket. Vi ses förhoppningsvis nästa helg, finfint <3
Jag har fått en klok säng nu också. Eller, inte fått utan betalat själv. Men skön verkar den åtminstone. Pappa hade med sig den från G-land igårkväll och tyvärr är han inte här nu. :(
Förhoppningsvis, igen, åker jag iväg senare med Thomas för att köpa ett skrivbord och en låda man har under sängen eller en byrå.. på Ikea. Efter det kommer jag nog känna mig lite mer hemma i rummet. ^^

Nu vet jag inte alls vad mer jag skall skriva så jag fortsätter städa i ordning mitt rum efter all uppackning jag var tvungen att göra nu när pappa varit över med mina sista grejer.


Over and Out

19 augusti 2010

Jäklar vad det har varit tyst här hela morgonen sen jag gick upp. Nu var det i alla fall någon som gick på toa, antagligen mats.

Skall försöka få lite viktiga saker gjorda idag så som posta brev till csn (kan man lämna in det där vi skatteverket?), rensa igenom alla mina lite äldre grejer, försöka hitta en säng, och snacka med pappa om när han kan hjälpa mig flytta till stockholm.

Fick även reda på igår att Olle planerat att följa med upp till stockholm och vara där några dagar så jag slipper känna mig så ensam i början. Åh vad han är underbar <3

Skall nog äta frukost nu. bye

16 augusti 2010

Bestämt mig nu för att jag tar rummet hos pappas kusin. 2500kr i månaden är nästan ingenting och jag kan få pengar över att ha roligt för också, ev. spara undan. (tänker ta lån på 75% ev 100%)

Jaja, bestämt i allafall att jag tänker bo där tills jag kan hitta en studentlägenhet eller liknande. Något ställe jag kan bo själv på liksom. Blir nog sjukt bra till slut. När jag vet datum för att flytta in skall jag säga det till pappa också och sen bär det väl av mot huvudstaden!
Eftersom det är 2 veckor kvar till skolan börjar igen så måste jag hinna boka träff med alla jag vill säga hejdå till även om de inte är speciellt många. Helst av allt vill jag bara ha mina sista gotländska dagar till att umgås med Olle 24/7.


Skall börja städa lite smått nu, eventuellt cykla till förrådet och göra mig av med en hel del skräp. Om nu mitt huvud orkar följa med. Haft en hel del huvudvärk nu på morgonen nämligen.

Oh well, ses!

15 augusti 2010

Jag sitter nu här och tänker som vanligt. Dock är det inte ofta mina tankar kan komma ut och formuleras på ett rätt sätt. Dock just nu ploppade det upp i mitt huvud en sak som jag verkligen ogillar hos mig själv..
Jag har jättesvårt att bara släppa saker. Det går inte. Har jag börjat tänka på någonting dåligt eller jobbigt så kan jag inte släppa det förrän det blir bra igen.
Jag hakar upp mig helt enkelt. Och detta är en egenskap som jag verkligen har lust att bli av med.

Dessutom är jag rätt down just nu. Vill inte vara där jag är men måste i stort sett. uschiamej.


Skall se film nu,

Over and Out

10 augusti 2010

Jag är jättetrött, börjar tro att jag har problem med magen, saknar min pojkvän osv osv.

Mest av allt vill jag nästan hitta en lägenhet så jag slipper sitta här och bita på naglarna för jag inte vet om jag kan flytta till stockholm eller inte.
Många funderar säkert också över hur jag och Olle kommer göra, och det vill jag inte prata om nu, inte prata om då, och inte någonsin höra ett ord om. Man kan aldrig veta hur ens framtid ser ut, eller hur?

I alla fall har pappa lovat mig att ringa en av hans gamla bekanta idag som tydligen äger en hel del fastigheter i stockholm, och se om han möjligtvis har någon lägenhet ledig till lilla mig. Jag längtar faktiskt till stockholm. För en gångs skull känner jag att jag gör det jag verkligen vill. Även om jag faktiskt inte vill lämna Olle här på gotland så pass långt ifrån mig.
Vill inte tänka på hur jobbigt det kommer bli, vill inte tänka på hur allas förhållanden helt plötsligt bara avslutats, vill inte tänka på något annat än framtiden.


det är ju trots allt den som betyder i slutändan

6 augusti 2010

Igår fick jag då äntligen veta att jag kommit in i Stockholm och herregud vad lycklig jag var när jag berättade det för Olle.
Det kändes som en otrolig lättnad som följdes av några känsliga stunder där jag insåg hur långt ifrån Olle jag skulle vara och under hur lång tid.
Visst har vi pratat igenom det flera tusen miljarder gånger men aldrig har det varit så verkligt som nu. Vill ta fullt studielån bara för att kunna hälsa på min underbara pojkvän så ofta jag bara har tid till. Skulle bara palla vara ifrån honom en vecka, två veckor topz!
Jag saknar ju honom för tillfället trots att vi såg i morse, så då kanske ni förstår.
Eller ja, ni kan ju bara tänka er om ni hade varit ifrån era pojk/flickvänner. Inte hade väl det varit speciellt underhållande?

Jaja, det kommer förhoppningsvis gå bra. Så snabbt jag har hittat en lägenhet så tänker jag flytta, så egentligen har jag ingen aning om när det kan bli. Och då menar jag verkligen INGEN aning!


Känns sjukt....

4 augusti 2010

Är hemma hos Älskling i Stenkyrka för tillfället. Spenderat rätt mycket tid här då jag inte riktigt kände för att vara hemma hos pappa.
Mycket händer i mitt liv hela tiden och mina tankar vandrar iväg lika fort som en låga från ett värmeljus släcks av en något stark vindpust.
Jag har ingen direkt aning om ifall detta är bra eller dåligt, men jag antar att en människa skall få ha sina tankar och funderingar. Det är ju trots allt ett ganska viktigt beslut jag har framför mig om jag inte kommer in i Stockholm.
Och för er väldigt få personer som ibland får för er att läsa, och för er som inte alltför ofta är inne på facebook och tar del av det lilla ur mitt liv därifrån...
Jag är antagen i Södertälje, och så sent som imorgon någon gång under dagen får jag reda på om jag är antagen i Stockholm. Är jag det så kommer jag jubla med stor glädje. Om inte...ja, då kommer jag ha ett stort gigantiskt frågetecken i min panna om vad jag beslutar att göra.
Skall jag vara kvar på Gotland då för att plugga lite ämnen på komvux? Skall jag flytta till den "farliga staden" Södertälje där de har samma utbildning jag vill gå? Eller skall jag flytta till stockholm i alla fall för att skaffa ett jobb och se vad som händer i vår? Kanske att man skall låna pengar till en norge-resa och se om man någonsin kommer tillbaka?

Förstår ni nu hur nervös jag är? Jag vill till Stockholm och gå min utbildning där i tre år. Jag bor mer än gärna tillsammans med Sandra om hon hittar ett jobb där. Jag har ingenting emot att bo själv längre (tror jag). Jag skulle gärna bo i rummet hos pappas kusin dessutom.
Det är för många valmöjligheter för att jag skall vara lycklig. Och mitt i all rörighet så är jag luspank. För ni vet, löss är inte direkt kända för att ha pengar vad vi människor uppfattat.
Hmmmm.... har insekter en likadant fungerande värld som vi?
Det har ju funkat i många många måååånga filmer, så varför inte i verkliga livet?

Nej... jag är en total röra, eller inte jag men mitt huvud.
Måste sova nu om jag kan...


Over and Out

16 juli 2010

Lika varmt idag som alla andra dagar. Enda märkbara skillnaden här hemma är att jag kan sitta inomhus utan att svettas ihjäl idag. :)
Funderar på att gå ut för att sola igen. Var ute en stund förut men det var så varmt så jag vågade inte vara ute för länge. Inte roligt att vara bränd ju.

Hoppas också älsklingen kommer förbi idag och pussar lite på mig efter/innan jobbet. Saknar honom way too much, trots att jag träffade honom senast igår.
Antar att jag fortfarande är en sucker och älskar honom lika mycket som när vi träffades. Hm.
Jag och han har ju faktiskt varit tillsammans ett tag nu. Hela 15 månader och 16 dagar (to be precise). Its freakin' awesome I say!

15 juli 2010


HÄÄÄÄÄR! nu gick det, och jag vågar inte riktigt nämna varför det inte gick från början :S pinsamt ju...
Ser ni skillnaden? Och ser ni hur snygg jag var på studenten? :):):)
något är jättekonstigt just nu.. kan inte lägga upp någon bild alls :S
blogspot suger verkligen :(
Lite rolig grej jag insåg nyss är att mitt hår växer otroligt snabbt på otroligt kort tid. Denna bild är tagen i slutet av juni förra året, där jag pratar med farmor och hennes två systrar.

12 juli 2010

jäklar vad jag känner för en dusch/ett bad just nu. Så äckligt varmt utomhus, och nästan lika varmt inomhus.
Antar att man skall ta till vara på det goda vädret medan man kan, men usch vad jag börjar tröttna!

Förresten är lickershamn väldigt fint och en otroligt bra badplats. Lite småkallt eftersom det är frånlandsvind, men vattnet är klart och jättefint. :):)

11 juli 2010

sommar 2010

det är ju meningen att man skall vara lycklig och bekymmerslös när det är sommar. Det underbara vädret skall lätta bördan på ens axlar, släppa på trycket i bröstet. Istället inser jag hur oerhört mycket lyckligare jag var i våras trots att jag hade ångest över hur allt skulle lösa sig på sommaren.

Och.. det har ju faktiskt löst sig, ganska snabbt gjorde det det. Men jag mår inte bra så som jag har det nu. Jag måste ha min pojkvän nära mig för att sova bra på nätterna. Sover bättre på en trång madrass bredvid honom än i en stor rymlig säng.
Jag känner mig ensam, lite bortglömd. Trots att jag har träffat fler olika människor jag tycker bra om denna sommar än jag gjorde på hela förra. Allt är verkligen så annorlunda.
Det är någonting starkare än en ångvält som pressar ner mina axlar, någon starkare än den vassaste kniv som gör rispor inuti mig.
Jag vill bara bli av med det här.



Jag vill inte ha sommar längre...



Jag tar hellre stegen mot ett okänt stockholm, en grå höst, kanske något annat visby, allt annat än ha kvar det här.

1 juli 2010

Nu har jag tagit mig orken till att skriva ett inlägg igen, och vad skall jag skriva om? INGEN aning.

I alla fall, himlen börjar klarna upp så funderar på att gå ut och sola en stund. Är väl inte direkt brun ännu samtidigt som den färgen jag har nu hade jag i slutet av förra sommaren. sjukt det där...

Imorgon blir det dessutom tredje utgången på mindre än en vecka. Egentligen var det bara planerat att bli jag och Elin men nu är vi väl kanske upp emot 7-8st som skall göra stan osäker. hihi
Den här veckan som gått har i alla fall varit trevlig, träffat underbara människor, och haft det allmänt bra. Idag skall jag dessutom kanske söka ett jobb. Om jag nu hittar mitt usb :(

Som ni märker så har jag inte speciellt roliga saker att skriva om. Funderar på att kanske lägga ut mer bilder så den blir lite roligare den här bloggen. Nackdelen med det är bara att jag är så jäkla kass på att ta bilder. :(


Over and Out

19 juni 2010

Jag lovade ju egentligen en fortsättning av mina studentdagar idag, men dessvärre kommer ni inte få chansen att höra mer förrän imorgon.

Anledningen till detta har att göra med det kungliga bröllopet jag kollat på sedan klockan var halv två idag. Det har varit magiskt och har nästan fått mig ändra uppfattning om hur jag vill att mitt eget bröllop skall vara.
Kyrkan var fantastiskt vacker, Victorias klänning var vacker, Carl-Philip var lika snygg som vanligt, Madeleine likaså. Konungen och Drottningen var urtjusiga, och resten var otroligt uppklädda och väldigt vackra! (speciellt Mette Marit som är en av de snyggaste kvinnorna jag sett)

Nu är det dags att få i mig någon mat så man orkar sitta uppe hela kvällen fram tills bröllopsvalsen.


Over and Out

18 juni 2010

Jäklar!

Jag visste att det var längesen jag unnade er och mig själv ett inlägg här, men att det var mer än en månad sedan hade jag aldrig kunnat ana.
Det är mycket jag inte hunnit med att skriva om. Klassresan, middagen i slite, vagnåkningen, studenten i slite, studenten i klinte, studentmottagningen, kvällarna efter studenterna, städningen innan flytten, utflyttningen, lösning av boende... Ja, ni fattar nog vad jag menar.

Den här senaste månaden har nog varit den mest innehållsrika månaden för mig på länge, därför tänker jag skriva om det jag minns som bra, och det jag minns som dåligt med alltihopa jag nämnde ovan.
Då börjar vi med klassresan.. Allting började halvdant, sedan blev det utmärkt och slutade i en katastrof. Halvdant började det för att gnabb mellan klasskamraterna, och jag som faktiskt inte orkade bry mig tog avstånd och hade det tråkigt de första timmarna. Efter att vi varit i stockholm och jag hängt runt med Jocke och Peter så blev allt lite bättre. Vi peppade oss med varsin öl på en fin uteservering innan vi skulle bussa till hamnen där kryssningsbåten avgick. På båten var alla glada och insåg väl antagligen att vi skulle SLIPPA gotland för några timmar och definitivt kunde glömma alla våra problem vi hade hemma bakom oss. Sedan redan första natten på båten sprack allt. Men bara för mig. Alla andra levde livet och var lyckliga medan jag var hängig och grät ut all vätska ur min kropp så fort jag försökte prata med någon.
Jag vill också säga att anledningen till detta är någonting jag väldigt gärna håller för mig själv.
I alla fall blev det lite bättre när vi kommit tillbaka till stockholm igen och jag insåg att jag faktiskt skulle få träffa olle igen. Och när jag gjorde det.. Aldrig har jag mått så bra!

Och nu vidare till middagen i slite, som fungerade litegrann som en avtackning och ett farväl till vårat älskade slite som varit vårat andra hem de senaste tre åren. Den var en av de bästa kvällarna och dagarna jag haft. (trots det faktum att jag var i skolan från 9 på morgonen) Åkte till skolan, hade ingenting att göra, började fixa inför kvällens middag tillsammans med Emilia. Allt flöt på och vi hade otroligt roligt under tiden. Tänka sig va? Ha roligt med att ställa i ordning bord och duka och städa.. Ibland är man bra knäpp. Antar att det var tröttheten som gjorde att jag njöt av stunden.
När middagen började så var det näst sista gången hela slitebaden skulle fyllas av hungriga otåliga människor. Middagen som bestod av kajpsoppa, tacobuffé och rabarberpaj var en succé. Vilket även alla lärare vi bjudit in och alla föräldrar/elever också tyckte. Underbart, underbart.

Och sen går vi ett snäpp vidare till vagnåkningen, som egentligen tillhörde kommunala skolornas student. Jag var vid våran vagn nästan sist av alla i min klass trots det att jag var där vid tolv, direkt när jag kom dit och kved över att "snart kommer jag bli bakis från igår D:" så fick jag mig en stark cider som återställare för att förhindra bakfyllan. Det var nog faktiskt väldigt välbehövligt.
På vagnen var det en lååååång väntan innan säveeleverna hade sprungit ut så vi kunde åka, men när vi väl gjorde det så var alla från klassen mer än pepp. Det blev dans, sång, alkohol, och jäkligt glatt humör!
Detta pågick i ett fram till vi slutade åka. Men nu skall ni verkligen inte tro att vi inte hade något matstopp eller så, för det hade vi. Redan klockan 3 (en timme efter att vi börjat åka) så var det tårtkalas på östercentrum. Alla i min klass hann dit, men jag som inväntade en helvetes massa samtal och virrade omkring för att hitta min pojkvän och min alkohol hann aldrig till östercentrum. Tråkigt tråkigt, men jag var åtminstone först tillbaka till vagnen!
"andra" stoppet ägde rum hemma hos min pappa. Nojjig som jag var tillät jag inte en enda av mina klasskamrater/de som hjälpte till på vagnen att röka eller dricka någon form av alkohol så det var synligt för pappa och Gunilla. Just av den anledning att de kan vara känsliga för sånt. Dock för att komma till saken så var hamburgarna vi gemensamt lagt i hop till heeeeeelt underbara och välbehövde och alla gick mätta och belåtna tillbaka till vagnen.
"sista" stoppet var vid halv tio när de flesta vagnar slutade köra. Vi tänkte då gå till gute, men det var totalt ovärt att betala 100 kr för att gå in på ett stället där det knappt fanns en själ. Så dit gick jag inte utan följde med Jannike, Petra och Jocke till bistro där också kvällen fick ett gott slut innan jag gick hem för att sova.

och med tanke på hur långt detta inlägg blev så tänker jag faktiskt inte plåga er mer utan tänker snarare försöka fortsätta skriva imorgon och se hur mycket jag hinner med.


Over and Out

12 maj 2010

Usch, just nu har jag en rejäl huvudvärk som är acceptabel om jag sitter still ett tag och gör sig rejält påminnd om jag skulle resa mig upp för att vandra tre meter.
Jag har haft den sen igår och jag kunde inte sova i natt på grund av den.
Sånt gillar vi inte.

Dessutom har jag fortfarande inget sommarjobb, och jag börjar gå under just för det. Däremot har kanske boendefrågan löst sig. Dock lär ni se mig mindre än någonsin då jag antagligen kommer hänga mycket i stenkyrka hos Olle och Gustav då de hittat ett place där.

Jaja, det blir nog bra det här ändå. Får väl se om man hittar ett jobb i stenkyrka kanske? Dom verkar ha mer stuff där än jag någonsin kunnat ana.


nu blir det käk,

Over and Out

11 maj 2010

Nu har jag haft en sån där lagom lång paus igen. Verkar bara skriva mycket när olle inte är hemma.
Well well, han har börjat jobba nu, men inte kommer jag vara ensam hemma för det inte! Tack vare kristihimmelfärds-saken så är vi lediga onsdag-söndag, eller ja, donner i alla fall.
Så jag skall följa med min söta pojkvän till fårö idag efter att han haft sin föreläsning på skolan.

Dessutom är en annan riktigt bra sak att det är SOOOOL ute! Efter flera gråa dagar i streck så är det äntligen sol. Thanks sky!

Nej nu skall jag nog läsa lite bloggar och sen kolla nyheter på nätet. Man måste ju hänga med lite ;D


Over and Out

3 maj 2010

Sitter nu i skolan.
Har intagit platsen mitt emot Sandra i utskrivarrummet där Malin vanligtvis brukar sitta. Rätt skönt att inte sitta bland de andra, hihi.
Inte för att jag har något emot någon i klassen på det sättet, men ibland vill man bara vara lite mer för sig själv.

Har gjort matteprov idag dessutom, jag kommer antagligen inte ens klara att få G på det så jag blir nog tvungen att göra det än en gång. Fan ta dom att mitt nationella prov jag gjorde bara försvann, tänk om jag klarade det?

Olle dessutom fyller år idag! Grattis till honom på 21-årsdagen :)
Min lilla sötnos som börjar bli gammal. Vet inte riktigt vad jag skall ge honom ännu, men jag har mina funderingar. Kan ju dessvärre inte skriva det här för det finns 1% chans att han skulle få för sig att sitta och läsa.
Ja jag vet att siffran är liten, men tror inte han läst min blogg mer än de gånger när han har satt sig bredvid mig när jag skrivit och jag stängt ner rutan efter att han bara läst några få rader.


Jaja, nu skall jag väl fortsätta att ha tråkigt på internet eftersom skolans datorer inte har maplestory. blä


Over and Out

28 april 2010

Sitter och lyssnar på johnossis nya för första gången.
De gjorde precis som the killers och satsade på en helomvändning i musikstilen. Jag vet faktiskt inte om jag gillar det eller inte, just nu blev jag bara trött av musiken. Fast det har nog att göra med för lite sömn :P

Åkte dessutom till skolan idag för att få hjälp med Marie i matten, vi har bestämt också att jag skall göra mitt sista matte B-prov på måndag som innehåller frågor om andragradsekvationer och funktioner. Får hoppas att jag klarar det den här gången. Men det kändes riktigt bra idag och jag förstod äntligen det jag inte förstått tidigare. :)
Jag var även hemma hos Maria i Othem efter skolan för att vara "modell" i hennes förra balklänningar. (Y) Fick te och kakor, mysmys :)


Nej nu skall jag busa lite med min pojkvän som ligger och myser med huvudet i mitt knä :):)


Over and Out

25 april 2010

MapleStory är ett praktexempel på varför jag inte får lov att ha tillgång till att spela spel på datorn.
Så fort jag startar upp den, kollar det jag ska, så drar jag igång och spelar. Jag har spelat kanske 6 timmar idag, och 8 timmars vaken tid. Det känns inte bra?
Tur att det är skola imorgon i alla fall, då får jag en paus under dagen åtminstone.

Snart dessutom lär jag få veta om jag vann budgivningen på tradera. Hade varit perfekt om så vore. Sen imorgon skall jag kolla en sista gång på stan efter väska och bh, sedan får jag pengar, och sedan kan jag köpa det :D
Helt underbart <3


Jag vet att jag är lite töntig, men jag har ingenting annat att tänka på så då blir det lätt såhär.

Over and Out

24 april 2010

Det har blivit så att jag skriver här allt oftare nu för tiden, en del av det har nog att göra med att jag tar en paus från facebook och maplestory ibland, ehehe.
Just nu kan jag inte ens öppna upp facebooks startsida, alla andra sidor jag provat öppnar webbläsaren upp men inte facebooks. Detta gör mig väldigt ledsen då jag gärna ville se bilderna på min syster och gärna ville se vad de nya händelserna innehåller.
Okej då, jag lyckades faktiskt komma in på facebook 2 gånger, första gången dog det efter första tryckningen, andra gången var texten om att webbläsaren inte kunde öppna sidan uppe och jag gjorde annat, helt plötsligt dyker facebook upp, sen dog även det efter att jag tryckte på en länk.

Detta gör mig inte glad. :(


Jaja, ska i allafall kanske till effes ikväll om jag nu orkar. Kan inte heller kolla vad Jonas skrivit till mig eftersom facebook inte fungerar.
bajs


Over and Out
Jag vaknade kvart i tio i morse och satte mig vid datorn direkt efter, och jag har alltså sedan kvart i tio suttit och spelat maplestory.
Det där spelet alltså...
Men det är roligt, fick min första buddy, lärde mig hur man hittar folk på kartan, lärde mig att komma ihåg bättre att restora mitt hp och mp innan det tar slut. Ja, lärorik spel indeed. Borde snart vara i level 25 också så jag kan göra lite nya quests.

Nu när jag läser detta inser jag vilken datanörd jag blivit :(
Nej! Magen kurrar, dags för lite mat innan jag skall till bageriet för att fika :)


Over and Out
Jag sitter nu här nyligen hemkommen från en rolig utekväll. Jag är inte sömnig för 5 öre och tänkte därför skriva ett inlägg.

Vad det skall handla om vet jag faktiskt inte. Vanligtvis brukar jag ha en aning om vad jag skriver för de brukar handla om något jag tänkt extra mycket på under dagen.



I alla fall var det en rolig kväll med Maria, Sandra, Jennifer, Nino, och Ninos kompis Simon. Hemkommen ca 02.15 och som sagt, försökte lägga mig i sängen men kände ingen som helst trötthet. Inte heller känner jag mig onykter.

Så det går.





Skall sätta mig och spela maple story nu, ett hett tips för er som gillar spel där man får uppdrag hela tiden. Väldigt roligt :)





Over and Out

23 april 2010

Ja nu sitter jag här igen, dock med ett leende på läpparna trots misären över att pojkvännen befinner sig ett par sjömil ifrån.
Jag är även förundrad över hur otroligt tråkigt jag måste ha det som blir lycklig över att jag var smart nog att komma på idén att söka drivrutiner till min touchpad. Och ännu lyckligare var jag över att dom fanns till windows 7 och nu fungerar scrollen på touchpaden alldeles utomordentligt.
Kan det bli bättre?
haha, nej jag ger upp. Måste allvarligt talat skaffa mig en hobby. Då menar jag mer än att glo på tråkiga facebook eller spela maple story. hmhm, idé någon?


I alla fall var jag och fönstershoppade lite strax efter skolan. Jag hittade äntligen det jag letat efter till studenten, en svart väska och en vit axenbandslös bh. Go Jenny! Egentligen hittade jag en jättefin svart spetsbolero också som jag hade velat ha om den inte var för stor. Dom hade ingen i s/m :( Dessutom hade jag nog velat ha den i vitt. Blir alldeles för mycket svart annars.
Tror dessutom jag skall springa ner på stan en stund imorgon för att köpa dom där jättefina blommiga leggingsen som finns på bikbok.
Känns konstigt att jag gillar dom, jag har aldrig varit ett uns intresserad av blommiga kläder tidigare. Well well, people change. Tur är väl det :)

En annan rolig händelse som kommer upp är att jag antagligen skall ta en fika med en före detta lärare som jag saknat väldigt mycket, roligt skall det bli. :)
Mindre roligt dock är att en annan lärare kommer infinna sig på munken ikväll = man kanske stöter på honom på väg ner. Ajaj.


Nu skall jag hitta på något att göra ikväll!

Over and Out

22 april 2010

Jaha, då blev man ensam hemma hela helgen efter att pojkvännen spontanbestämt sig för att åka till Stockholm och visitera båda bröderna.

Vad jag gör en helg när jag är totalt ensam hemma och ingen vill komma hit är att jag alltid har dörren låst, aldrig går utanför dörren, sitter vid datorn, blir rädd för minsta lilla ljud, känner mig allmänt ensam.

That's to come this weekend. :(

Jaja, man kan inte alltid ha allting på topp. Han måste ju dessutom få träffa sina bröder utan att jag skall stoppa honom. Men jag vill verkligen inte vara ensam hemma, det är det värsta jag vet.

Antingen kan någon få komma och hälsa på mig och så kan vi ha en sån där löjlig kväll med en flaska vin eller något, eller så kan någon gärna få adoptera mig i helgen. Eller ja, varför inte bara ta en fika någonstans?



Jag är öppen för förslag!







Over and Out

21 april 2010

Norge norge norge. Ja, nu är det inte alls lika säkert att jag kommer dit längre. Trots det faktum att jag kanske har ett jobb på G.
Det som gör att jag antagligen inte kan åka dit är att jag måste ha pengar till ungefär 2 hyror för att kunna klara mig innan lönen skulle komma. Satan också.
Var får man ihop ca 8000 på bara ett väldigt kort litet tag som det är kvar tills det jag planerat att åka till norge? Jag får väl helt enkelt nöja mig med att bara åka och hälsa på syster där eller något. bajs

Det är inte heller säkert att jag pluggar i Karlstad i höst. Faktiskt så ändrade jag mitt första hands-val till en utbildning i Stockholm för att få vara nära pojken. Och ja, jag vet, man skall inte fästa sig vid varandra och flytta till ett ställe för att den andra skall det. Men nu är det mycket mer som ligger bakom detta plötsliga val än det må jag säga.


Jag har också kommit underfund med att jag älskar att kolla på kläder. De senaste dagarna har jag kollat på studentklänningar, studentskor osv osv, trots det att jag faktiskt har båda delarna :3 Det jag saknar nu är en svart halvstor axelremsväska och en röd, vit eller svart bolero. Någon som vet var jag kan hitta detta? Eller om någon helt enkelt har något liknande till salu? Hade varit helt utomordentligt underbart!


Sist av allt kan jag skriva att hade jag haft pengar så hade jag varit snygg och antagligen haft någon form av modeblogg.

Over and Out

14 april 2010

Det känns otroligt sorgligt när jag tänker på att min klass, just min klass, är en av de sista klasserna att ta studenten från Slite. Efter att vi försvinner så kommer all undervisning flyttas över till Klinte och då även eleverna.
Egentligen känner jag mig lättad över att jag slipper detta själv, samtidigt är det som jag är sorgsen över att jag aldrig kommer kunna åka tillbaka till Slite och kunna hälsa på gamla lärare, gå runt i skolans korridorer endast för att minnas alla stunder på skolan.
Jag kommer aldrig få den chansen.


Nu skall jag nog ut och sola en stund, sen efter det cykla ner till biblioteket för att lämna tillbaka låneboken jag haft sen februari och därefter låna någon bok från Jules Verne. Fortfarande inte bestämt mig för vilken. hm hm, förslag?



Over and Out

9 april 2010

Jag sitter ensam hemma nu medan Olle är på gymet. Eller, helt ensam är jag inte. Det är jag och min förkylning som sällskapar varandra. Gillar inte det där med att vissa förkylningar bara kommer över en natt utan någon som helst förvarning. Sen förväntar de sig att de skall få stanna kvar, pfff.
Tänkte nog skriva lite om lovet i korthet eftersom det snart är skola igen. Fast jag kom nu på att det inte har hänt någonting i stort sett. Jag och Olle har bara degat hela långa veckan. Hade nästan föredragit skola. ojoj.

Har tagit mig en funderare också över hur dessa bloggtjejer (och killar också för den delen) kan få så många besökare att de tjänar pengar på sina bloggar. Den skillnaden jag ser på deras bloggar, och mindre kända bloggar är.. ingen. Alla skriver på samma sätt, om samma saker. Bara löjligt att tjäna pengar på en sån grej. Visserligen skulle jag aldrig klaga på att håva in cash för att skriva ett inlägg någon gång om dagen.

8 april 2010

Nu har jag entligen en!
Eller inte bara en, utan TVÅ.
Och en väldigt fin partyklänning :) Min syster är sådär utomordentligt bra som ger mig och olle OnePieces och mig en klänning. Visst att jag inte fyller år förrän sista april men det gör ju ingenting, hihi ^^

Jag var sådär löjligt glad igår när vi hade fått paketet, satt otåligt på stan och väntade till klockan fyra, fast ibland kollade jag ju efter väskor i olika affärer, när jag fick hämta ut paketet. 3,4kg tungt var det. Det var definitivt de bästa 3,4kg jag burit på :)
Och ni som fortfarande inte vet vad en OnePiece är så kan ni kolla det på www.onepiece.no så skall ni nog bli lika löjliga som jag. ^^


Over and Out

3 april 2010

Känslomässigt och mentalt har jag ingen aning om var jag står någonstans just nu.
Jag lever i någon form av förvirring där jag lever och andas, men jag har ingen koll på vad som händer runt omkring.
Jag vill bara vara ensam, sova bort tiden. Umgås med mig själv. Trots det avskyr jag att vara ensam, känna mig ensam. Det är otroligt påfrestande då jag känner mig ensam bara jag sitter i samma rum som någon och den inte pratar med mig.
Det är nästan så att det är påfrestande bara att vara jag.

I alla fall så har jag mina bra stunder också, där jag sitter i min tysthet med en hop människor runt omkring mig. Dom stunderna är dom bästa utan tvekan.



Nu skall jag sitta och vänta till tisdag då jag förhoppningsvis får en jättefin klänning och en underbar mjukisdress. Mjau



Over and Out

30 mars 2010

Mina nervbanor i hjärnan som borde ge mig rätt tankar, dagdrömmar, och drömmar i allmänhet, har antagligen gått ihop sig till en total kaos.
Jag själv förstår inte varför, och undrar om jag någonsin kommer att göra det.

Hela kvällarna är jag så trött och utmattad att min kropp inte ens vill äta. Allt för att varje ny dag är som gårdagen, gårdagen var som dagen innan det, dagen innan det var som dagen innan det. Allt upprepas. Nästan som om mitt liv är menat att gå dåligt.
Nu går det givetvis inte dåligt för mig, men just dessa tankar jag har, som återspelas hela tiden.. Jag klarar det verkligen inte. Hade jag kommer på ett sätt att stoppa dom hade jag gjort det direkt, även om det innebar att jag skulle få sitta inlåst i ett torn för resten av mitt liv.

Jag kommer inte säga till er vad det handlar om, om det nu ens är någon som läser här överhuvudtaget. Självklart hoppas jag inte det. Eller, både ja och nej. Men just nu.. ja, just nu behöver jag skriva av mig.
Jag kan inte koncentrera mig om dagarna, kan inte heller fokusera på enkla saker som vad jag skall göra inom de närmsta fem minuterna. Att ha haft samma tankar i flera flera veckor kan inte vara normalt.

Helvetes skit! Jag trodde aldrig att ens liv kunde vara såhär perfekt och samtidigt så destruktivt. Jag har en underbar älskande pojkvän, skolan går utmärkt, jag tar studenten snart, jag skall till Oslo i sommar, jag flyttar i höst, kan NI se något fel i dessa saker? HUR kan jag ha det så jävla jobbigt som jag har det?
Jag har två anledningar... Dels ovanstående som jag jämrat mig över hela detta inlägg, men också en annan sak som jag tagit upp tidigare. Men just den saken är lika jobbigt irriterande som denna jag berättat om idag.


De enda vännerna jag har... det är mig själv, och min pojkvän.
Ni anar nog inte hur jobbigt det är.
Ni anar nog inte behovet man har att kunna berätta för någon, det där lilla som inte ens pojkvän bryr sig om. Det är starkt. Men jag är nästan ensam nu.
Ni anar inte.




Over and Out

25 mars 2010

Usch, jag är riktigt trött nu. Klockan är tjugo i nio, har ingen skola men är vaken ändå?
Ja, så är det när man måste gå upp klockan sju för att se till så att lillebror kommer upp.'

Dessutom har jag dragit på mig någon konstig förkylning igen. Känns som om jag nyser 1 gång var 3:e minut eller så. Och dessutom igen så har jag ett sår i käften som gör att jag knappt kan äta någonting. Gör så jäkla ont.
Hade aldrig kunnat tro att sår i munnen hade kunnat ge den smärtan som mitt gör. Antar att jag lärde mig någonting där. ehe


Skulle ha åkt till fårö nu ikväll, men dessvärre så skall pojkvännen till skolan och vara där hela dagen, så jag måste vänta på honom. Vill inte riktigt åka till hans föräldrar utan att han följer med. ehe


Btw, jag har äntligen färgat över mitt "gröna" hår som alla sa att det var. hihihi



Over and Out

23 mars 2010

Sitter i huset som jag faktiskt bott i själv i ungefär ett halvår. Har till och med bott längre tillsammans med Olle i lägenheten vi har nu.
Pappa är som jag sagt tidigare bortrest, Gunilla likaså. De skall först på kurs/mässa och därefter vidare till Åre, därför är jag i huset och lagar mat och har mig till min lillebror i några dagar.

Olle är här ikväll och kollar på det där programmet om kända svenska idrottare. Någon semifinalgrej som verkar hur jobbig som helst. Jag är glad att jag inte är en gammal avdankad idrottare för jag hade nog själv aldrig någonsin orkat göra det dom gör. Men sen är jag inte speciellt vältränad heller, och någon bra kondition har jag verkligen inte.

När han kollat färdigt tror jag att jag skall gå till maxi och självklart försöka tvinga med honom. Tror nog jag lyckas ;)
Ja just det! Jag skrev klart uppsatsen i svenska b-arbetet idag, känns riktigt skönt, vi hade till nästa tisdag på oss. Dessutom känns det sjukt bra att jag äntligen verkar ta mina skoluppgifter lite mer seriöst än jag gjort tidigare. Är nog för att om jag inte lyckas med dom nu lär jag aldrig någonsin kunna plugga upp det igen eftersom jag tar studenten i år.
oj shit, det är fan bara 2 1/2 månad kvar. herregud.

Nej, blev lite för chockad nu så måste sluta skriva ^^


Over and Out

22 mars 2010

Tog mig precis en snus från Olle. Det är faktiskt jävligt fint, trots det faktum att de flesta avskyr snusande tjejer för de tycker att snus är så vedervärdigt.
Ni har fel, snus är riktigt fint. Finare är cigg. Ändå kan jag inte undgå att sakna det där med rökningen, saknar själva gemenskapen jag hade med min klass för att jag rökte. Trots allt så var det ju då som man hann prata med varandra klokt och verkligen lära känna varandra.
Men jag är inte speciellt miserabel över att jag lyckats sluta röka. Jag har varken råd eller lust egentligen. Förstör bara mig själv, och Olle ogillade att jag rökte.

sen att jag fick en studentklänning och ett par skor för att jag slutade är ju alltid något ;)


Det är inte bara snus ikväll, utan det är en öl hit och dit också. Livets brygd som de flesta ölälskare kallar det. Fast det är bara att erkänna, öl är gott i alla stunder. :)

Sen måste jag ju påstå att Olle och Mats är rätt tråkiga som faktiskt bara sitter och spelar i väntan på att Gustav skall komma hit.
Som vanligt är det så att det är jag och grabbarna. Dock är det nog bara för att jag är tillsammans med Olle och han umgås med vänner inte bara på helger som jag gör. Hmmm.

Jaja, skall väl sätta mig och lägga någon patiens eller så. :) Eller bara snacka med systeryster på msn för hon loggade precis in :)


Over and Out

21 mars 2010

Det var riktigt roligt igår måste jag säga. Visst att jag råkade spilla vatten över en mans hand, och jag kom hem halv ett (efter att ha börjat klockan tre). Men det var roligt, och det gick riktigt bra.
Det var dessutom riktigt trevligt att få lära känna hr2:orna från klinte lite bättre. Alltid "sett ner" lite på dom, fast mest för att dom är överallt på skolan när dom är i slite. :P
Dom är asschyssta verkligen, och det var nog tack vare dom som jag hade så roligt. ^^


Dessutom, min pojkvän kommer hem ikväll, det känns riktigt bra. Då slipper jag sitta ensam hemma och ha tråkigt hela tiden :) Sen har jag ju självklart saknat ihjäl mig efter honom.
Inte nog med att jag saknat honom hela helgen så fick jag idag veta att min farmor verkar ha någon form av gallsten och det har gjort att hon fått bukspottkörtelinflammation. Det är så att hon antagligen får genomgå en operation inom tre dagar.

Så veckan som kommer skall jag få ta hand om min lillebror i några dagar medan pappa och gunilla är i åre osv. när egentligen farmor skulle kommit ner och gjort det jobbet. Jag tycker synd om henne, och jag har ingenting emot att ta hand om min lillebror. ^^


Well well, skall nog försöka plugga lite nu.


Over and Out

18 mars 2010

Jag avskyr när han skall iväg någonstans.
Men jag kan inte tvinga honom att stanna hemma, han behöver få träffa sina bröder, vänner, familj, och sånt. Det är bara det att jag känner mig så ensam när jag inte har något runt omkring mig. Det är inte förrän då jag inser hur ensam jag egentligen är bortsett från de i skolan och Olle.

Jag vet att jag klagar och jämrar mig över att jag inte har några vänner att vara med. Alla vänner jag har är klasskompisar eller Olles vänner. Men ingen man känner extra bra.
Förutom Maria. Men hon skall ju också till stockholm i helgen.
Usch då, känner hur hela jag dras ner mot någon slags dålig punkt. Den där punkten när man känner sig illa till mods och tycker att allt är ens eget fel, trots att det oftast verkligen inte är det.
Men det är så jag känner mig.
Jag lägger all skuld på mig själv för att jag är utan mor, utan vänner. Jag vet även att jag inte borde känna så. Att jag borde glömma allt som hänt och börja om på nytt. Men kan man verkligen få ett nytt liv med en lika underbar mor som jag hade? Med lika underbara vänner som alla långsamt försvann ifrån mig, en efter en?

Jag är väldigt tveksam på den punkten. Faktiskt är det så att jag är helt säker på att det aldrig någonsin kommer bli lika bra för varken mig eller mina syskon någonsin efter allt som hänt.
Nu skall jag inte vara en alltför överdriven pessimist, utan jag är faktiskt väldigt nära den punkten när jag får vara med Olle.
Han är ljuset i mitt liv. Det där lilla extra. Han får mig att le och skratta. Han är allt det där ingen annan någonsin kommer vara.
Det kommer inte finnas en stund i mitt liv där jag tvivlar på mina känslor för denna man. Jag älskar honom och jag vet att jag alltid kommer göra det. Han är speciell på sina egna speciella små bra sätt.
Han är den enda människan jag kan säga hur många bra saker som helst om utan att det skulle ta stopp. Jag skulle kunna fortsätta i all oändlighet.
Han är mitt allt. Han är anledningen till att jag kan le om dagarna.
Hela jag tillhör honom.

Jag skulle kunna tillbringa resten av mitt liv med denna människa.


But still, jag vill inte vara ensam hela helgen...

16 mars 2010

Det går bra nu kompis, det går bra nu!

And it sure does. Har ytterst lite skolarbete jag halkat efter i, jag har äntligen hittat mig ett projektarbete, jag har insett att boktryckarkonstens historia är riktigt intressant, jag har sökt till högskolan (men lär ändra om lite i sökningarna då allt jag sökt från början försvann från datorn), och sist men inte minst så skall jag få dom där älskade skorna som jag vill ha! Imorgon till och med. :D
Visserligen glömde jag ju skriva att min studentklänning snart kommer :)
Så ni kan ju inte klandra mig för att vara olycklig :)

Nu insåg jag förresten, att mer än hälften av det jag skrev hade med skolan att göra. Det lilla som inte hörde till skolan hade med studenten att göra = skolan. Kan dock inte hjälpa det, skolgången har alltid varit en trygghet.
Men nu skall jag iväg till Oslo över sommaren, plugga i höst eller i några år, ha det jävligt bra. Och framförallt så skall jag leva livet!
För en gångs skull har jag faktiskt en plan över hur det skall gå för mig, hur jag skall sluta upp. Antingen kommer jag syssla med förskolelärarutbildning eller något inom konst, eller ekonomi, eller ja, det är lite gott och blandat. Men det känns bra att det är det. Vet dock inte om jag bara skall läsa terminvis = 30hp per gång, eller om jag skall välja ett program. Väljer jag att läsa terminsvis låser jag mig ifs inte på någon speciell ort. Det är också bra. Då skulle det inte göra något om jag bodde från Olle bara i höst och sen flyttar till honom eller så. :)

Det kommer gå bra, det kommer bli bra. Allt kommer lösa sig :)
Förstår inte hur jag kunnat vara så stressad ^^

Skall simma iväg i mina tankar med mina (imorgon) nya skor. hihi
Over and Out

10 mars 2010

Måste vara ensam hemma hela dagen. Älsklingen skall till fårö för att installera en hög med skivor på hans pappas nya dator. Då måste jag vara kvar här om vi har turen att Janne kommer upp och kollar på kylskåpet.
Förstår inte varför egentligen, han har nyckel och allt. Menmen..

Har blivit ett större ämne för mig nu att bege mig till Norge över sommaren, kanske längre än så också. Det vet jag inte ännu. Kollar runt på jobb för fullt och funderar över om jag skall strunta i att jag inte är lämplig för något av jobben och bara söka för fulla muggar.
Får se vad min syster säger, har ju själv inte ens sett mitt cv. Dessutom har jag inte skrivit in arbetslivserfarenheter eller referenser. Funderar på att strunta i referenser. ^o)

5 mars 2010

Jag vet att jag väldigt sällan skriver, men det är inte alltid man vet vad man skall skriva. Själv brukar jag vandra iväg i tankebanorna innan jag somnar där jag kan formulera vackra meningar i mitt huvud. När jag vaknar är dom varken lika vackra eller lika lätta att komma ihåg.

Jag är i alla fall på Fårö nu med Olle. Alltid lika mysigt att lyssna till ljuden av brasorna. Som jag nog skrivit innan så älskar jag brasor och allt där omkring. Ojoj, hade jag varit en elak människa hade jag nog varit pyroman. Men inte är väl jag elak inte? Nej då ^^

Pratade med Jannike förut också, kändes bra att få höra hennes röst. Nästan glömt bort hur mycket vi alltid har att prata om. Vi har ju inte pratats vid sen oktober någon gång förra året. Inte likt oss. Inte ett dugg. Nu får vi hoppas på en bättre kontakt och inte lika långa uppehåll.
Fast sen vet vi ju hur dålig jag är på att höra av mig.
Det är väl därför inte många hör av sig till mig. hihi. Ibland får man skylla sig själv.

Nu skall jag ta på mig ett par tofflor, kallt på golvet ju. Ska nog slänga in lite ved också. Tror både brasan och spisen håller på och slockna. (och ja, olles föräldrar har en vedspis, helt underbart)



Over and Out

2 mars 2010

Det är sportlov nu.
Jag bara sitter här vid datorn.
Dricker vinet min brors kompis Per glömde här för ett tag sen.
Olle sitter precis bakom mig och ser på Supernatural. Jag kollar inte med honom för att jag är alldeles för paranoid, vad gäller spöken, för mitt eget bästa.
Så jag nöjer mig med ett kasst rosévin som det står cp på. Ja, det är fint.

Jag och Älskling skall dessutom åka till fårö nu i helgen. Antingen på torsdag eller fredag. Personligen hoppas jag på att det blir torsdag för jag skulle inte tacka nej till att isolera mig några dagar framför en varm sprakande hypnotiserande brasa. Åh, jag älskar eld. Speciellt brasor där man hör knastret, ser små eldbitar flyga runt, se alla skiftande färger i elden. Eld är helt magiskt.
Jag fascineras över den man som kom på elden. He created a destructive masterpiece.

Nu ska jag dricka mer vin och kolla runt på facebook, även om det inte händer något roligt. Ni får dessutom väldigt gärna skänka en slant eller två. hihi


Over and Out

28 februari 2010

Har varit skönt idag att kunna röra sig utan att må illa. Förstår inte hur jag kunnat bli så sjukt bakis dom senaste gångerna att jag spyr och sover hela dagen efter.
Förr i tiden kom jag undan med bara lite huvudvärk som gick över så fort jag åt någonting.
Nu kan jag inte ens äta dagen efter. Och jag är glad om jag lyckas få i mig vatten.

Haha, sjukt hur kroppen förändras och blir alltmer otålig för alkoholen.

Jag antar att jag inte är ensam om det :P

Idag i allafall när jag varit uppe och rört på mig så känns det ganska mycket bättre. Jag är konstigt nog väldigt trött, men jag lär inte kunna sova ändå.
Ska försöka hålla mig vaken tills jag somnar på soffan eller något.


Over and Out

22 februari 2010

Jag ska till slite snart! SLITE!
Känns helt underbart.
Har tillbringat alla skoldagar efter lovet i klinte i 6 veckor nu, jag saknar min riktiga klass.
Och inte nog med det så får jag studentmössan idag! Trots att den kom i torsdags. Så är det när man är i klinte, man missar sånt :P
I ALLA FALL! JAG SKA TILL SLITE! fortfarande helt awesome! (dessutom gillar jag utropstecken)


Over and Out

18 februari 2010

Sitter i skolan, är trött och kaffestissig. Sitter och försöker göra klart det som jag inte slutfört vilket betyder uppsats i historia, om kongo, i engelska, och om milenniumprojektet. Dessutom ska jag läsa på om EU och vad dom står för.
Egentligen borde jag inte klaga, för det är väldigt intressanta ämnen. Det är bara det att just nu känner jag ingen ork till att ens vara i skolan. Allt är bara så jobbigt.
Förhoppningsvis blir det lite lättare och lite skönare nästa vecka när jag äntligen får vara tillbaka i mina gamla lokaler och min gamla skola, efter sex lååååååånga veckor här i klinte.
Och sen nästnästa vecka har vi lov, då skall jag bannemig vila ut mig och börja gymma klokt igen, och rent allmänt slutföra allt jag någonsin påbörjat. Antagligen blir det väldigt mycket tid till projektarbetet som tyvärr bara är påbörjat för att jag är lite för lat för att slutföra det också.

Det här kommer nog bli bra. Jag vet att jag kan det egentligen. Så länge jag får G så går jag ut gymnasiet med ett leende på läpparna.



Over and Out

15 februari 2010

Egentligen har jag absolut ingenting att vara orolig för. Det har jag aldrig haft.
Tyvärr är det bara så mina känslor fungerar. Up and down, all the time.
Vet egentligen inte varför. Ingenting går fel.
Allt är helt perfekt. Han är helt perfekt.

Jag litar på honom till 110%, men svartsjuk får man väl vara?

11 februari 2010

Ännu ett steg närmare studenten kom man nu idag när studentmössorna anlände till skolan. Jag var själv inte där för att se dom med egna ögon, men Urban var så snäll så och textade mig om det.
But still, jag är inte pepp på studenten. Än mindre pepp på klassresan. Speciellt när man hör om sp-eleverna som skall till Chile i tre månader. Visserligen av ett helt annat syfte än mina klasskamrater hade när de bestämde kryssningen, men hade fan hellre åkt till Chile. :(

Egentligen skall också min internationella relationer-klass till EU-kontoret i Stockholm på tisdag. Vilket innebär övernattning i mån av boende mellan måndagen och tisdagen.
Jag har två anledningar till att inte åka nu och en till att jag vill åka.
inte: jag har inget boende i stockholm om inte skolan betalar resan uppsala-stockholm åt mig, jag har inga pengar alls till att köpa all mat vi måste betala själva, jag känner INGEN i klassen medan alla andra antingen går i samma klass eller har känt varandra väldigt länge.
Go: det är EU-kontoret och jag känner att det är dags att bli lite mer insatt i vad EU sysslar med nu när vi läser så mycket om Kongo-Kinshasa som vi gör.
Ja, det är ett dilemma, men lutar åt att jag faktiskt inte följer med och istället stannar på Gotland för att läsa ett häfte om EU.
En konstig sak dessutom är att en random ihopblandad grupp får pengar till en random resa till sthlm när inte ens min klass har varit i sthlm mer än över dagen med ett groteskt fullspäckat schema.



Jag är missnöjd.



Over and Out

9 februari 2010

Det är nog ingen som kan ana de känslor som snurrar omkring i min kropp just nu. Inte ens mina syskon kan det. Trots allt så kan en och samma händelse upplevas på lika många olika sätt som människor som närvarade.

Det är idag 6 år sedan utan en närvarande mors kärlek. Den kärlek jag får finna för att känna att hon vakar över mig är den notis till mig som var några av hennes sista skrivna ord.
"Jag älskar dig förevigt, glöm aldrig det", inringat med ett hjärta.
Herre jävlar!
Det är 6 år sedan allting hände, och 6 år sedan man tvingades till att växa upp med bara en förälder.
Idag är jag lycklig över hur långt både jag, mina syskon och min pappa kommit i bearbetningen. Jag är lycklig över att jag lever, lycklig över att kunna le och känna lycka, sorg, kärlek, hat.

Många gånger efter att mor dog så funderade jag över hur min familjs liv hade varit utan mig också, varje gång insåg jag hur mycket vi behövde varandra och att ingen av oss skulle klara av att förlora ännu en familjemedlem.


Ändå, än idag, känner jag hennes närvaro. Vid varje speciellt tillfälle går man och sörjer över att hon inte fick vara med, men inte längre. Jag vet att hon finns där. Hennes liv på jorden är inte klart förrän vi försvinner från den. Hon kommer finnas hos oss så länge vi finns för varandra.

Hon finns hos oss så länge vi fortsätter andas, så länge vi fortsätter leva både för våran egen skull och för våra nära och käras skull.




Mamma, du valde att bli knappa 39 år gammal. Det finns så mycket jag hade velat berätta för dig. Ingenting skulle räcka till för att kunna beskriva saknaden.

Jag älskade dig då, jag älskar dig nu.




Må du vila i frid.

7 februari 2010

Jag är ensam igen.
Avskyr att känna av ensamhet.
Vill inte vara ensam.

Ibland får man stå ut. Nu får jag det. Det är ändå bara i någon timme.
Åh, låter som en pussy. Jag är snart 19 och klarar inte av att sitta ensam i min egna lägenhet. Varje sekund av ensamhet kväver mig.
Usch.

6 februari 2010

Att låna ut pengar är som att ha personliga banker. Man får oftast tillbaka dom när man som mest behöver dom.

Fast i vissa fall får man vänta. Och helt enkelt ge upp hoppet om att få tillbaka pengarna trots att man inte lånade ut dom utan rent ut sagt blev blåst. Har klätt på mig för utgång, men vet inte om det är accepterat av pojkvännen. Men det gör ingenting, skulle gärna byta om för hans skull. Trots allt bara han jag vill vara snygg för. Och mig själv såklart.

Man måste få unna sig själv något ibland för att må lite bättre, i mitt fall måste jag känna mig snygg och få lite av det som kallas självförtroende för en kväll för att må lite bättre.
That´s just how it is!
(Förresten är det inte ens säkert att jag ska ut)




Over and Out

5 februari 2010

Människor spelar hellre döda än visar sig sårade
Satt på bussen till Slite denna morgon och stirrade ut genom fönstret på de otroligt vackra, snötäckta, glittrande träden vid vägkanterna. Samtidigt såg man en tjock vit morgondimma tränga sig in bland trädstammarna, det var som man svävade bland molnen. Allt var så förtrollande vackert och jag fick lite nytt hopp över vintern igen.
Det hoppet lär nog tyvärr inte vara så länge.

För mitt i allt det vackra finns det oftast någonting som klämmer om hjärtat lite extra. I mitt fall är det tankarna som faller tillbaka sex år i mitt liv som var det absolut svåraste året jag någonsin har tagit mig igenom. När jag tänker på det vill jag bara låsa in mig i ett mörkt utrymme där jag kan sitta och gråta i flera år, utan att någon ser mig och utan att någon undrar var jag är någonstans.
Så jobbigt var det.

Det är nog inte många som inser hur jag har levt och hur mina familjeförhållanden sett ut. Varje enskild person i min familj har alltid fått ta sig själva i kragen och själva klättra upp ur sin egna grop. Vi stöttade inte varandra särskilt bra. Vi kunde varit mycket bättre på det.
Istället kämpade vi på var sitt håll, med hjälp av nyfunna vänner.
Det är inte många som inser hur man egentligen mår för att man visar den bra sidan utåt. Man vill inte visa sig svag för de runt omkring en. Det kan väl ingen klandra än för?
Dock tror jag nästan det hade varit bättre om man hade släppt ut allt så fort man kände för det.
Man mår inte alls bättre av att gå tyst omkring för sig själv när hjärtat klämmer, andetagen blir svagare och nästintill obefintliga, huvudet bara värker för alla tankar som cirkulerar runt i huvudet.
Kom ihåg det.

Du kan inte alltid hjälpa dig själv.



Over and Out

2 februari 2010

Åååååååååh, jag avskyr hunger. Och jag avskyr att kroppen anser att mat är så satans livsviktigt.

Ni får nu inte tro att jag har någon form av ätstörning, jag älskar mat.. som är god.
Just nu är jag väldigt väldigt sugen på pressad potatis, kycklingfilé och olivsås. mmmmrrrr
Det hade även varit gott med kassler, potatismos, ärtor och gräddsås. mmmmrrrrr
Jag ska sluta tänka på mat. Blir bara ännu mer hungrig eftersom jag vet att ingenting av det jag nämnt har jag ätit på år och dagar. Trots det vet jag att det egentligen inte var så länge sedan.

Det är inte alltid det finns en charm med att flytta hemifrån när man påbörjar sista året av gymnasiet och tror man kommer ha råd med allt runtomkring. Jaja, jag har i alla fall en studentmössa, det hurrar vi för! HURRA!

Hihi, började le lite nu eftersom det faktiskt bara är lite mer än fyra månader kvar tills jag sjunger ut skolåren. Visst grämer det mig lite att jag fortfarande inte vet om vad jag skall göra till hösten. Det är dock ingenting jag vill fundera över nu, får ta det i början av april när jag får panikbestämma mig.
Egentligen vill jag plugga matte, engelska, andra språk, företagsekonomi, samhällsvetenskapliga ämnen osv. Kanske skulle valt samhälle/ekonomi istället för media? Nej, ångrar inte mitt gymnasieval för fem öre, hade det inte varit för donner... ja, då vet man aldrig var jag hade varit nu.


Nej, nu började jag sakna pojkvännen igen. Mest för att jag ogillar att vara ensam hemma, men också för att jag är rädd för att vara ensam hemma när grannen ska se om det är några skador på lägenheten. Trots det att vi kunde sagt att det enda problemet är att ena platten bara blir halvvarm och den andra inte alls vill med sig att fungera. burr!


Over and Out


Jag skulle vandra tusen varv runt jorden om du så bad mig göra det.
Men inte ens det skulle räcka till.
Ingenting skulle räcka till,

ingenting kan bevisa hur mycket jag älskar dig.
__________________________________________

Min pojkvän är underbart, förbaskat, söt i Jimmys mössa. Hihi. Det är så bra att han inte orkar ta sig tid att läsa vad jag skriver om honom, han hade nog blivit aningens generad och knappt kunnat titta på mig.
Jag får sluta vara så söt mot honom helt enkelt. hihi, nej :)

Jag försov mig idag i alla fall, inte bra det. Gick och la mig halv sju igår och kunde ändå inte ta mig upp i morse. Jävla knä säger jag bara. Hade det inte varit för det så hade jag haft det så mycket lättare. :( Och ni som undrar vad jag gjort så säger jag bara att alkohol och snö inte går hand i hand. Mer än så behöver ni inte veta, mer än så behöver jag inte säga. Kom gärna med förutfattade meningar om mig, enda nackdelen är bara att jag inte tar till mig dom.

Istället sitter jag och är hungrig. Vill koka pasta eller något men mina kokplattor fungerar inte av diverse anledningar, så jag får vara hungrig. Usch! Eller så får jag äta mikronudlar vilket är ännu mer usch. :(
Förstår inte hur vi ska klara oss utan kokplattor. Finns ingen mat vi kan laga då i stort sett, och vi lär få köpa nya vilket kostar alldeles för mycket kan jag tro. Jaja, det är sånt som händer. Och det kan hända vem som helst. Nu ska jag äckla i mig mikronudlar och fundera ut hur dagen ska se ut.

Over and Out

1 februari 2010



Jag vill verkligen, verkligen, verkligen ha sommar igen. Dessutom hade jag, som skrivet i tidigare inlägg, inte bangat på att ha gått min sidecut oklippt.

Egentligen är jag inte den som vill byta årstid bara sådär, brukar alltid försöka se charmen i vad årstiderna har att erbjuda. Vintern är en typisk sån årstid som jag brukar tycka om. Den är så underbart vacker när allt runtomkring är snötäckt. Men nu vill jag bara låta kylan försvinna och framförallt dom hala vägarna.

Måste påpeka en sak som jag fann väldigt lustig i dagens tidning. Det brukar ju alltid stå notiser, och det är nästan det enda jag läser i tidningarna bortsett från serierna och horoskopet.
Vilket som så stod det om en 19-årig man som var misstänkt för vad jag skulle se det som grovt rattfylleri. Det är absolut ingenting roligt med detta alls.
Det jag hajjade till på var att i ena tidningen stod det att promillehalten hade varit 0.47 medans i andra tidningen stod det 0.94. Då undrar jag hur detta går ihop eftersom tidningarna alltid utgår från samma rapporter som polisen skrivit?
En annan sak var också att det var över fem notiser om olika rattfyllerifall. Vilket innebär att folk verkligen blir alltmer ointresserade över hur många som skulle påverkas av att de kanske hade kört på någon eller själva krockat.
Detta trots all ny information från 'dont drink and drive' och folkhälsoinstitutet.

Nej, jag skall inte vara sur på gotlänningar och gotlands två morgontidningar.
Man får nästan hoppas att alla notiser bara var tryckfel. Annars kan man verkligen inte gå säker på vägkanten längre.

Over and Out

30 januari 2010

Oj


Bläddrade igenom allt och ingenting på min dator eftersom jag varit vaken sedan klockan åtta. Hittade den här bilden från när jag bodde på Terra Nova. I den underbara lägenheten jag och min bror hade ensamma sista månaden. Owow.
Många minnen därifrån indeed. Hela mitt liv började där. Jag växte som person, jag lärde mig handskas med rädslor, jag lärde mig hantera känslor. Jag blev.. mer mogen?
Låter kanske som värsta dramaqueen nu, men det var en bra tid trots allt det hemska.

Sen måste jag säga att nu när jag ser den här bilden så ångrar jag grovt att jag klippte av den där fina gråa. Hihi. Shit, måste verkligen försöka sluta ändra om mina kläder hela tiden. Vet att jag alltid ångrar mig i slutändan.
Samma grej gäller med mitt hår. Jag sitter och avundas alla hela dagarna som har långt fint hår och inget snagg på ena sidan, trots att det blir allt vanligare. Jag saknar när jag faktiskt hade jättelångt hår, som var guldblont och fint. Förhoppningsvis kommer det vara på god väg i höst, ska göra mitt bästa nu att få tillbaka färgen. Mjaaaauuu.

Herregud vad jag har tråkigt, skriver om helt och hållet oväsentliga saker som nog ingen bryr sig ett dugg om. Haha. Patetiskt.
Men så är det. Och jag skall peppa mig inför öl och Effes ikväll. Wowowo


Over and Out

28 januari 2010

Det är mycket som cirkulerar runt i hjärncentrat just nu, allt möjligt dessutom.

Försov mig idag, vilket inte är likt mig. Det var nödvändigt för att min kropp skulle kunna fungera klokt de kommande dagarna, inte fått mycket sömn på senaste inte.
Avskyr mina drömmar och avskyr att jag vaknar så ofta på nätterna.
Det är ju knappast det trevligaste man kan vara med om.

I alla fall så var föreläsningarna på guteskolan väldigt intressanta. Första snubben pratade bara om sånt vi redan har pratat om på lektionerna, medans tanten (som förövrigt såg riktigt läskig ut) gav mig en del tankeställare. Brabra.

Nu skall jag rycka mig i kragen och försöka skriva en fördjupningsuppsats i historia som skulle varit klar för länge sen. Sen försöka skriva klart engelskauppsatsen om Australien som även den skulle varit klar för faktiskt exakt ett år sen. Fy på mig :(
Att plugga utanför skolan har aldrig någonsin varit min starka sida. Påbörjar men slutför aldrig. Om ämnet inte är jätteintressant och jag har enorm tidspress på mig. ehe


Nu ska jag försöka plugga som sagt,

Over and Out

22 januari 2010

Jag vill inte ha min sidecut längre, jag vill ha normalt hår att kunna göra roliga frisyrer med. Speciellt nu när mitt hår äntligen är låååångt igen (bortsett från snagget då).

Funderar på att dra mig mot kupan för att se om jag hittar lite roliga kläder. Förhoppningsvis en snygg sandfärgad lång gubbkavaj som jag längtat efter väldigt länge nu. Gubbkläder är mysigt :3
Vill ha några snygga byxor också, kanske ett par skor, kanske någon väska. Allt är ju mycket billigare på kupan, så man får passa på :)
Efter det skall jag antagligen hjälpa Maria med hennes engelska-läxa, it's going to be fun. Längesen jag pysslade med engelska, hoppas jag får inspiration till min egna engelskauppgift? I sure hope so. Börjar bli knapert om tid.

Nu skall jag dra på mig ytterkläderna och ta cykeln till kupan!



Over and Out

21 januari 2010

Jag har varit sjukt torr ett tag nu men det skall jag definitivt bättra på.

Det går kalla kårar längs min ryggrad varje gång jag inser att det nu bara är några ynka månader kvar tills jag står med den vita mössan på huvudet och sjunger för fulla gubbar.
Det kommer bli en dag jag aldrig någonsin kommer glömma, antagligen blir den helt fantastisk. Kalla kårarna kommer inte för att jag tror på att det blir ett fiasko utan jag har fortfarande ingen aning om var jag kommer hamna och hur bra mitt liv kommer fortsätta sen.
Jag är helt enkelt rädd, en väldigt rädd kvinna.

Dessutom kommer jag ha en fattig student, finns inga pengar att spara. Kommer inte ha råd att skaffa mig någonting. Tänk att det bara var därför jag slutade röka. Jag blev köpt för pengar. Fast egentligen av en klänning eftersom det är vad jag får för att jag inte rökt tills studenten.
Det är tragiskt hur lätt man påverkas av papperslappar med några gamla människor på.

Nu kan jag inte komma på någonting mer att skriva om. Televisionen påverkar mig för mycket. hehe.



Over and Out

4 januari 2010

Jag börjar med att säga att jag antagligen inte kommer finnas till här dom närmaste dagarna.
Lutar mot att åka till stan imorgon och lämna dator med internet här på Fårö. Men det är inte så farligt, jag hittade worms 2 i Olles skrivbordslåda och har spelat det ganska mycket idag. Det spelet åker med mig till stan.

Sen är det ju det där problemet att ha råd med mat den här månaden, jag är verkligen pank. Funderar på att fråga pappa om lite pengar, men lär få nobben när. Han kommer antagligen bara börja tjata om prioriteringar. Fan också. Egentligen behöver jag minst 500kr. Allt för att jag inte fick några pengar i jul.
Känner mig lite otacksam. Fick ju trots allt handleradkursen, men det räcker ju inte. Jag behöver pengar. Tror inte riktigt att pappa förstod det när jag önskade mig pengar i julklapp.
Han förstod nog inte att jag antagligen inte får någon studentmössa om jag inte får pengar. Helvete, jag avskyr julen.
Jag sitter pank för att jag ville försöka få ihop något i julklappsväg till mina närmaste, men fan att jag skulle glömma att lägga undan 300 på hyran-kontot.
Det känns verkligen inte bra. Speciellt inte med tanke på att Olle betalat mina andra två räkningar på mössan och att jag lovade honom sist att han absolut inte behövde betala nästa.
Har dåligt samvete över det faktiskt. Riktigt dåligt samvete.


Får prata med honom imorgon. Han kommer bli sur. Det vet jag. Känns inte bra, inte bra alls.



Over and Out

1 januari 2010

Sammanfattning av 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Det kan jag nästan inte sammanfatta på ett kort sätt. Alldeles för mycket, men det var under en längre utsträckning. Kan dock svara att jag skaffade mig, enligt mig, världens bästa pojkvän
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade nog inga seriösa nyårslöften tror jag.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Två stycken :) Lina fick en dotter, och Rickard fick en dotter. :)
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, och det är jag glad för. Dom senaste åren har varit tuffa
5. Vilka länder besökte du?
Sverige? Har varit i Karlstad, Stockholm och Nyköping bara, tror jag ^o)
6. Är det något du saknar sen åren tbx som du vill ha år 2010?
I'll go sentimental and say: VÄNNER! Jag vill ha tillbaka dom jag håller av. :(
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
1 april, sen finns det dagar jag aldrig kommer glömma
8. Vad var din största framgång 2009?
Mitt lite vuxnare sätt att hantera svåra situationer. Jag har växt som människa.
9. Största misstaget?
Att jag märkte hur folk slutade höra av sig -> jag slutade kontakta -> ingen kontakt med dom
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Året började kasst med flera månaders äcklig slemhosta, sen har jag haft små perioder av förkylningar och annat skumt
11. Bästa köpet?
telefonen i guess, men min andra gick ju sönder :( men jag vet faktiskt inte
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Hyra! Och chips i somras tror jag >_< Antagligen sprit och cigg också om man sammanfattar hela året
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Olof <3
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Open your eyes, make this go on forever, rocket man.. m.fl.. Sjukt mycket musik
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Början av året var bland de värsta tillfällena, mitten av året var bland de bästa jag varit med om, resterande har jag haft mina ups and downs. Mestadels ups dock :)
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Varit social
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Surat
18. Hur tillbringade du julen?
hemma med familjen
19. Blev du kär i år?
Jag blev kär och skaffade mig en bästa vän i samma person
20. Hur många one night stands?
Den här frågan tänker jag inte svara på
21. Favoritprogram på TV?
jag har kollat på sjukt många program. Så blir det när man är lat och slötittar hela tiden
23. Bästa boken du läste i år?
Vet inte. Men Åsa Larsson böckerna ligger nog bra till
24. Största musikaliska upptäckten?
Oj, Elton John? xD Nej, men jag vet inte. Olle har visat mycket ny musik för mig
25. Något du önskade dig och fick?
en pojkvän, en lägenhet och massor med småsaker som man knappt tänker på
26. Något du önskade dig men inte fick?S
Pengar D:
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
var i skolan, kom hem, grillade med lite släkt och vänner, fick fina presenter, drog till david som hade fest för mig, drog på munken, yrade runt på olika krogar, och hela avslutades med tne, och kom hem åtta morgonen därpå, mjaaaauuuu
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Att människor runt omkring hade varit ärligare och berättat vad som varit fel istället för att sluta höra av sig
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
neutral
31. Vem fick dig att må bra?
Olle! Det här året hade nog varit kasst och dragit mig under jorden om jag inte hade träffat honom
32.Vilken kändis var du mest sugen på?
ähum, Hyde i that 70's show är rätt cute
33. Vem saknade du?
Sonia, Lizette, Evve, av dom levande.. Mor min av dom bortgångna.
34. De bästa nya människorna du träffade?
Oj. Jag har träffat många, men har ingen vidare uppfattning om dom. Dom är nog bra hela bunten.

2010

Nytt år, nya möjligheter?
Jag tror inte på sånt. Varför skulle allt bli bättre över en natt? Ingenting blir det.
Trots det så vill jag ha kvar 2009. Allt blev bra till slut, jag mår bra till slut. Shit, det känns otroligt att kunna skriva ner det.
Visserligen har det varit till och från, jag saknar fortfarande mamma, jag tänker på Asta ibland, jag tänker på Arnold ibland. Så mycket gammalt som kommer upp till ytan.
Till exempel när Asta dog. Jag var sex år gammal, men minns fortfarande hur jag satt och stirrade på fotografiet samtidigt som tårarna bara forsade ner för mina små barnakinder. Eller när Arnold dog, hur jag låg och vred mig om nätterna och tänkte på dom båda och alla minnen ihop. Deras kompis Doris som bjöd på karameller, henne skulle jag aldrig träffa igen. Sommarstugan i Skåne som jag inte sett överhuvudtaget sen Asta dog. Den såldes. Allra mest Arnolds alla historier om Gustav Wasa. Han var en vis man, gamla Arnold.
Men värst av allt var mammas död. Aldrig, aldrig någonsin kommer jag glömma den smärtan, alla blandade känslor, allt hat, all saknad. Det gör fortfarande ont. Som bara fan! Det går inte att föreställa sig. Ingen kommer någonsin att förstå. Inte ens syskonen. Det för att alla historier är olika, alla upplevelser är olika, trots att det var samma plats och samma tidpunkt, samma tillfälle.

Kära mor.. Jag önskar att jag fortfarande kunde gråta över det. Det kan jag inte. Alla tårar har tagit slut. Visserligen är jag känslig och sårbar vid alltfler tillfällen nu. Dock endast för att så är kärleken. Men jag vill inte gråta mer. Visst sörjer jag, mer och mer för var dag som går. Allra mest vid tillfällen då jag inser vad hon går miste om, vad hon kommer gå miste om. Helvete.

Jag måste sluta skriva nu, att tänka tillbaka skall man inte göra på en sån fin nyårsdag som denna. Har ju varit mysigt ute på isen med pojkvännen och hans mamma. Tjock tjock tjock is övertalade dom mig att det var. Och till slut sprang jag runt därpå och kastade snöbollar på pojkvännen som åkte skridskor. :):)
Underbart, helt och hållet underbart vad jag kan skatta mig lycklig för det liv jag har och lever. Jag skall göra mitt bästa för att leva det till fullo. Jag ska leva det liv min mor valde bort.

Det är jag mot världen, och jag skall ta varje dag i sänder!


Over and Out